Geplaatst op Geef een reactie

Kies jij voor jezelf?

Iedereen moet elke dag keuzes maken. De ene dag gaat het over wat we gaan eten of wat we gaan doen die dag.

Onvermijdelijk komen er wel eens echte dilemma’s aanbod. Wat kies je dan? Kies je wat volgens jouw waarheid goed is en wat jij écht wilt? Of ga je voor wat jouw omgeving verlangd?

Dit herken je wel…

Volgende zin heb je waarschijnlijk al gehoord en zelf als goede raad gezegd: ‘Je moet voor jezelf zelf kiezen.’

Die krachtige zin is één van het beste advies dat je iemand kan geven. Maar wat als die persoon dit ook écht doet? En deze persoon iets kiest wat totaal jou keuze niet is?

Durf jij dan deze persoon ook in de ogen kunnen kijken en zeggen: ‘Jij hebt goed gekozen. Ik vind het knap dat je anders durft te zijn.”

Eigenlijk vraag ik jou, durf jij jouw vooroordelen los te laten?

Daar zit de oplossing.

Het moment dat jij in staat bent om jouw vooroordelen los te laten, neem jij een grote verantwoordelijkheid. Niet alleen naar je omgeving, maar vooral naar jezelf.

Het moment dat je dit kan loslaten ga je merken dat dit voor meer ruimte zorgt. Eigenlijk kan je dit zien als een genezend proces.

Wat als dit niet lukt?

Dan kunnen er onderliggende factoren zijn die ervoor zorgen dat dit proces niet ingang komt. Dit kan zijn door onderliggende trauma’s. Wat ik vaak tegenkom in de praktijk is dat je ‘systeem’ nog steeds de toestemming nodig heeft voor de goedkeuring bijvoorbeeld van je ouder(s).

Wanneer je onbewust met deze blokkade zit ga je nooit voor jezelf kunnen kiezen. Onderschat niet wat deze blokkade voor problemen kan zorgen. Daarom is het belangrijk om jezelf hiervan te bevrijden.

Hoe kan je energetisch healen?

Er zijn verschillende manier om je te energetisch te genezen.

Hier onder vind je enkele mogelijkheden:

  • Enkele weken geleden schreef ik een blog over een techniek die ik ook vaak durf te gebruiken. Deze techniek heet Ho’ponopono. Je leest het hier.
  • Beweging! Ook je energetisch lichaam heeft nood aan beweging. Dit zorgt ervoor dat je vastzittende energie los kunt krijgen en beter doet stromen.
  • Zoek eventueel hulp bij een psycholoog, coach of andere professionele mensen die jou verder kunnen helpen en steunen bij jouw proces. Je zal verstelt staan hoe snel je vooruit zal gaan en welke deuren ervoor jou zullen opengaan.

 

Wil jij graag meer weten over wat ik voor jou kan doen?

Lees dan volgende artikels die over mijn praktijk gepubliceerd zijn:

 

Gratis E-book:

Welkom in de wereld van EFT

 

Geef een reactie