Geplaatst op Geef een reactie

Jouw ego wilt niet dat je veranderd.

In mijn vorige blog schreef ik over een valkuil dat je kan tegen komen wanneer je beslist om aan jezelf te werken. Ik had enkele mogelijkheden opgesomd wat jouw reactie zou kunnen zijn.

In deze blog licht ik deze reacties iets meer uit om jouw te doen inzien dat dit jouw systeem is dat wilt dat jij niet veranderd!

Verder lezen Jouw ego wilt niet dat je veranderd.

Geplaatst op Geef een reactie

Enkele dagen ging het goed en daarna…

Wanneer je het even niet meer ziet zitten en je komt op het punt dat je professionele hulp nodig hebt dan heb je een belangrijke stap gezet.

Het moment breekt aan… je hebt een afspraak, het klikt met de persoon waarmee jij jouw probleem wilt aanpakken.

De eerste afspraak verloopt vlot en je voelt je veranderen. Je voelt dat je meer ruimte ervaart en je kan zeggen dat je jouw al veel beter voelt.

Ongelooflijk dat dit kan!

Maar hopelijk val jij niet in deze valkuil!

Verder lezen Enkele dagen ging het goed en daarna…

Geplaatst op Geef een reactie

Keuzes maken doe je zo

Met deze blog wil ik graag duidelijk maken hoe belangrijk het is, als je een keuze maakt dat dit vanuit jezelf komt. Misschien denk jij nu dat je als je een keuze maakt dat dit altijd vanuit jezelf komt. FOUT! Voorkom keuzestress door even de 2 uitgelichte mogelijkheden te lezen.

Ook geef ik enkele kostbare tips vrij die ik vaak deel met mijn klanten in mijn praktijk.

Verder lezen Keuzes maken doe je zo

Geplaatst op Geef een reactie

Ga uit jouw vechtmodus

Misschien gebruik je zelf vaak volgende begrippen of hoor je ze vaak rondom jou:

  • de strijd,
  • vechten tegen,
  • samen sterk tegen…

Sinds het coronatijdperk valt me steeds meer op hoe mensen “tegen” iets zijn. Mensen beseffen alleen niet dat ze op deze manier hun focus verkeerd leggen. Waardoor dit ons enorm veel energie kost.

In deze blog vertel ik meer over wat voor een energetisch effect je creëert door ergens “tegen” te zijn.

Verder lezen Ga uit jouw vechtmodus

Geplaatst op Geef een reactie

Voor wat staat EFT nu?

Je hebt de techniek misschien al een paar keer voorbij zien komen of het is helemaal nieuw voor jou. Dan blijft waarschijnlijk nog altijd de vraag: Voor wat staat EFT nu eigenlijk? Wat mag ik verwachten van EFT? Is het een moeilijke techniek?

Deze blog dient om al deze vragen te beantwoorden en jou iets meer inzicht te geven over deze mooie en inspirerende techniek!

Verder lezen Voor wat staat EFT nu?

Geplaatst op Geef een reactie

Een ongezonde keuze kan gezond zijn

In deze blog ga ik een persoonlijk verhaal vertellen dat op zich misschien heel stom lijkt. Het is een heel simpel verhaal dat hopelijk in jouw geheugen gaat blijven door dit maar 1 keer te lezen. Ik hoop door dit simpel verhaal te delen dat jij daardoor instaat gesteld wordt om ook wanneer er jouw zo iets voordoet dat jij gaat beslissen wat voor JOUW op dat moment het juiste is. Een tip van de sluier… Deze blog gaat over een keuzes maken.
Verder lezen Een ongezonde keuze kan gezond zijn

Geplaatst op Geef een reactie

De stappen van een leer(groei)proces

Vanaf het moment dat we op de aardbol verschijnen vraagt het leven ons eigenlijk maar 1 ding en dat is… LEREN of GROEIEN. Dit proces moeten elke dag doorlopen en dit tot wanneer er beslist wanneer jouw leven hier stopt. Wanneer ik dit zeg in mijn praktijk tegen mijn klanten is de eerste reactie een moment van stilte. Daarna kan het twee kanten uitgaan. De klant bevestigd dat dit inderdaad zo is en wordt zich er volledig van bewust. De andere reactie is dat mijn klant op dat moment toevertrouwd dat dit zo pijnlijk is en dat er zelf angsten zijn om te groeien of dat leerproces te doorlopen.

In deze blog vertel ik meer over de structuur van een leer(groei)proces en wat er in die fases elke keer gebeurd. Ik verduidelijk elke fase met een voorbeeld van mijn zoon (6 jaar) die gitaar leert spelen.

Verder lezen De stappen van een leer(groei)proces