Goede afspraken maken goede vrienden

Dank je wel voor het vertrouwen in mij en mijn (online)praktijk.

Bij deze wil ik je graag nog vertellen dat ik mijn uiterste best doe om alles zo snel mogelijk te verwerken om jou zo snel mogelijk te kunnen coachen. Dat wil zeggen dat ik samen met jou zo snel mogelijk een afspraak probeer te maken.

Vanaf het moment dat ik alles verwerkt heb ontvang je van mijn ook nog een factuur DEZE DIENT NIET MEER BETAALT TE WORDEN! (dit heb je al gedaan bij het aankopen van de sessie(s).

Hieronder vind je nog enkele dingen die wel belangrijk zijn, gelieve deze even door te nemen.

  • Gelieve (nu al volgend programma) te downloaden: Zoom
  • gelieve 24 uur op voorhand te laten weten dat je verhinderd bent om je afspraak na te komen. Indien u te laat verwittigt wordt er een forfait aangerekend. Indien u niet verwittigt vervalt de sessie met behoud van de betaling!
  • gelieve tijdig aanwezig te zijn anders wordt de tijd ingekort
  • je krijgt na het inplannen een link door gestuurd via email. gelieve deze codes enkel en alleen voor je zelf te houden (voor jou privacy!!!)

Wanneer er via mijn kant iets gebeurt neem ik hiervoor uiteraard ook mijn verantwoordelijkheid op.

 

Indien er toch nog vragen zouden zijn mag je mij dit altijd laten weten.

 

Tot snel!