Inschrijvingsformulier: Wat is EFT?

Misschien heb jij al gehoord van EFT of heb je EFT leren kennen via mijn GRATIS weggevers?  Of misschien ben je al door mij gecoacht maar wil je toch wel meer weten over deze techniek. In ieder geval graag maak ik tijd om aan jou uit te leggen wat EFT is en misschien heb je nadien vragen waar je later nog een antwoord op krijgt.

 

Dit eerste online event gaat door op zaterdag 23 januari om 10u en duurt normaal 30 minuten (max 45 minuten)

Ik wil je ook graag meegeven dat ik dit op een zo speels mogelijke manier ga uitleggen zodat jij een duidelijker beeld krijgt wat ik allemaal met mensen probeer te bereiken. Indien je kinderen hebt kunnen zij als ze willen dit ook volgen zodat jij niet een zoveelste manier moet zoeken om je kinderen bezig te houden.

Het is heel simpel om je in te schrijven. Je hebt enkel je gegevens in te vullen en je krijgt direct de nodige informatie door.

Foto door cottonbro op Pexels.com