Wie ben ik?

Mijn naam is Shana Aben. Ik woon in Stekene en heb sinds juni 2011 mijn praktijk voor massages en EFT. Ik heb al veel mensen mogen helpen maar ik voelde toch dat ik nog meer wou doen en daarom ben ik met een nieuw avontuur begonnen en dat is deze online praktijk. Op deze manier kan ik nog meer mensen helpen en nog dieper gaan. de bedoeling van deze online praktijk is om jou te laten ontdekken wat je zelf kan doen om veranderingen in je leven te brengen en zo meer geluk, succes of wat je maar wenst aan te trekken.

Over mij persoonlijk

Ik ben een gelukkige mama van een prachtige zoon. Wanneer ik niet voor mijn gezin zorg en ik niet terug te vinden ben in mijn praktijk. Sta ik meestal voor een groep enthousiaste dansers les te geven. Ik wist van kinds af aan dat ik danslerares ging worden en overdag iets ging doen met mijn handen om mensen te kunnen helpen. Dit is één van mijn vele dromen die ik heb kunnen realiseren. En dit wens ik jouw ook toe!

Daarnaast kan ik je nog vertellen dat ik zot ben dieren. Ik ben vaak aan zee en hou van urenlange strandwandelingen samen met mijn gezin en ons 2 liefdevolle viervoeters.

Wat doe ik anders dan andere coachen?

  • ik maak mensen bewuster van wat ze met hun leven of hun lichaam doen.
  • ik leer mensen naar hun lichaam luisteren
  • maak ze bewuster en zorg ervoor dat je meer inzicht krijgt.

 

Mijn techniek hiervoor is EFT (Emotional Freedom Techniques) Doordat mensen bewuster kunnen leven kan ik mensen helpen om oude patronen te doorbreken. Daardoor krijgen ze meer energie, voelen zich fitter in hun vel en nemen ze sneller de juiste beslissingen in hun leven zonder dat ze het gevoel krijgen om te moeten vechten voor hun keuze.   Maar ik ga nog verder! Ik bied mijn klanten op verschillende maten EFT sessies aan. Deze zijn terug te vinden op mijn site van de online praktijk. Daar kan je gebruik maken van mijn E-cursussen  waarin je een tal van tools krijgt om aan jezelf te werken. Deze E-cursussen bevatten meestal video’s, audio’s, werkfiches enz… zodat JIJ aan de slag kunt met jezelf in een E-cursus waartoe jij je het meest voelt aan getrokken.